Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2009

ΑΝΑΦΟΡΑ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΥ ΑΠΟ 26/01/2009    (Νέα Σελήνη) 

Ο διαλογισμός μας ξεκινάει πάντα με την επίκληση και την σύνθεση των ατομικών καναλιών σε ομαδικό κανάλι.


Ετσι, με ασφάλεια, ταξιδεύουν κομμάτια των ψυχών μας στο χωροχρόνο.


Αυτά τα κομμάτια των ψυχών μας μοιάζουν σαν λευκά ελαφρώς πεπλατυσμένα σφαιρίδια. Καθώς έρχονται σε επαφή με άλλα σφαιρίδια έλκονται μεταξύ τους, εφάπτονται το ένα με το άλλο και ‘κολλάνε’ μεταξύ τους. Σχηματίζουν ένα μεγάλο λευκό ‘χαλί’ από σφαιρίδια. (Εχουμε δει αυτά τα σφαιρίδια και σε άλλους διαλογισμούς, να σχηματίζουν ένα πολύχρωμο ‘χαλί’ ή τέτοια πολύχρωμα ‘χαλιά’ να ενώνονται με άλλα).


Το λευκό ‘χαλί’ από σφαιρίδια ξεκίνησε να ταξιδεύει και ξαφνικά εμφανίστηκε μπροστά μας η μεγάλη φωτεινή Οντότητα του προηγούμενου διαλογισμού.


Εμοιαζε με τεράστιο διαστημόπλοιο. Για μία στιγμή νόμιζα πως θα συγκρουστούμε αλλά ταξιδέψαμε μέσα του (ασφαλώς δεν μπορείς να συγκρουστείς με το φως!). Στο εσωτερικό του υπήρξε μόνο φως σε απαλά χρώματα αλλά εκτυφλωτικά από την λάμψη.


Το ‘χαλί’ διασπάστηκε πάλι στα αρχικά σφαιρίδια.


Τα χρώματα του χώρου ακτινοβολούσαν έντονα σαν από γιγαντιαίους λαμπτήρες. Τα σφαιρίδια έπλεαν μέσα στα διάφορα χρώματα και ένα κύμα γαλήνης μας διαπέρασε.


Ενιωσα μεγάλη χαλάρωση. Αναρωτήθηκα τι να σημαίνει αυτό, και πήρα ως απάντηση πως μεγάλο μέρος από το κάρμα μπορεί να ξεπλένεται μέσα σε αυτό το φως της οντότητας.


Μείναμε αρκετή ώρα μέχρι που σκέφτηκα μήπως η σημερινή συνάντηση αυτή ήταν μόνο για αυτό το σκοπό.


Ξαφνικά εμφανίστηκε πάνω μας ένα τρίγωνο που οι γωνίες του άλλαζαν χρώματα, μα ήταν πάντα τρεις διαφορετικές και πολύ απαλές. Το τρίγωνο σχηματίστηκε από την Παναγία, την Guan Yin και την θεά Αθηνά.


Το τρίγωνο αυτό μπορεί να απορροφήσει κάρμα, πόνο, στεναχώρια, κάθε μη συμβατή ενέργεια. Λειτουργεί κάπως σαν ‘σκούπα’ με την διαφορά πως αντικαθιστά τις παλιές ενέργειες με ποιότητες όπως: αγάπη, χαρά, στοργή και δύναμη σαν ποτιστήρι.


Τα σφαιρίδια, κομμάτια της ψυχής μας, καθαρισμένα και εμπλουτισμένα, βγήκαν έξω από την Οντότητα.


Εκεί συνειδητοποιήσαμε πολλά άλλα σφαιρίδια, πολλές άλλες ψυχές που όλοι μαζί σχημάτιζαν δακτύλιο γύρω από την μεγάλη Οντότητα. Η Οντότητα στο κέντρο και τα σφαιρίδια γύρω- γύρω σε κύκλο.


Από ψηλά κατέβηκαν λεπτά σαν τριχοειδή αγγεία κανάλια και κατέληξαν μέσα στα λευκά σφαιρίδια. Με την επαφή της ενέργειας από ψηλά, τα σφαιρίδια απέκτησαν μια μωβ παστέλ καρδιά.


Απ’ τις μωβ καρδιές κατέβηκαν ακτίνες-κανάλια στο γήινο επίπεδο.


Εκεί άλλαξε λίγο η εικόνα και είδα τις άκρες των καναλιών να τραβάνε και να απομακρύνουν μια γκρίζα μάζα πάνω από την Ελλάδα.


Τα χρώματα της γης και της θάλασσας έγιναν πιο φωτεινά.


Η γκρίζα μάζα πέρασε μέσα από τις μωβ καρδιές και από εκεί, μέσα από «σωλήνες» που μόλις σχηματίστηκαν, προς την Οντότητα.


Αυτό συνέβη έτσι γιατί η Οντότητα δεν μπορεί να απορροφήσει τέτοιες ενέργειες απ’ευθείας από το γήινο επίπεδο. Οι καρδιές των σφαιριδίων λειτουργούν για αυτήν σαν μετασχηματιστές της ενέργειας.


Αμέσως η Οντότητα συνδέθηκε με τις καρδιές μέσα από νέα κανάλια μέσω των οποίων έρρεε ενέργεια προς το γήινο επίπεδο με την μορφή πράσινου φωτός.


Το φως αυτό παραμένει πάνω από τον Ελλαδικό χώρο σαν φωτεινό πράσινο ζελέ για να απορροφηθεί σταδιακά για τις επόμενες ημέρες, όπως υδατώνεται ένα αφυδατωμένο σώμα, το γήινο επίπεδο.


Η εργασία αυτή διήρκησε αρκετή ώρα.


Στη συνέχεια με επίγνωση ότι η διαδικασία συνεχίζεται και με ευγνωμοσύνη στη καρδιά, ολοκληρώσαμε το διαλογισμό ‘κλείνοντας’ τα κανάλια του διαλογισμού:


Κλείνουμε και αποδίδουμε το ομαδικό κανάλι. Κλείνουμε και αποδίδουμε τα ατομικά κανάλια.

ΩΜ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου